Artjournal #3

Artjournal #3

Artjournal #3

12.04.2017

[English below]

Det er onsdag og jeg tænkte på at deltage i Stampgrounds ugentlige “Vis hvad der er på dit skrivebord“, men jeg er for sent på den, så jeg valgte at vise, hvad jeg har på mit skrivebord i øjeblikket istedet 😉  Jeg har flere projekter i gang på men billedet til min Artjournal er færdiggjort,det billede jeg lavede af roserne er næsten færdig, det behøver kun rammen, men det blive i morgen.

Jeg har brugt forskellige medier til at lave mine ting. Akryl farver, Ecoline (som er flydende vandfarve) og Derwent Inktence Pencils.

Her er Galleri af mine gerninger:

It is Wednessday and I thought of joining the Stampgrounds weekly “Show what is on your Desk” but I am too late for that so I “just” show off what I have on my desk at the moment 😉 There are several projects going on but the image for my Artjournal is done and the image I made of the roses are nearly done, it only need the frame, but that has to be tomorrow.I used various media to do my thing. Acrylic paints, Ecoline (which is liquid water colour) and Derwent Inktence Pencils.

Here is the Galleri of my doings:

Jeg håber at du har nydt at være her og se mine billeder. I do hope you enjoyed your stay.

Tusinde tak for dit besøg – Jeg håber at se dig snart igen

Thank you ever so much for your visit – See you soon again

Kærlig hilsen / Warm regards

Gem

Gem

Thank you for visiting.